Blokker keukenmachine kopen?

Ben je op zoek naar een betaalbare keukenmachine? Bij Blokker heb je de keuze uit verschillende keukenmachines van merken zoals Bourgini, Tefal én natuurlijk Blokker eigen merk.

Keukenmachines van Blokker

De keukenmachines die je in de webshop en winkels van Blokker vindt, zijn voornamelijk van het merk Bourgini. Dit merk staat bekend om de retro designs, het grote vermogen én de fijne prijs. Deze keukenmachines passen goed bij Blokker, want ze zijn hartstikke betaalbaar. Voor sommige keukenmachines van dit merk betaal je nog geen €100,- bij Blokker. 

Blokker keukenmachine

Keukenmachine shoppen bij Blokker

Als je online bestelt bij Blokker, wordt jouw bestelling gratis thuisbezorgd vanaf €40,-. En aan dat bedrag zit je met een keukenmachine al snel, dus de kans is groot dat ‘ie gewoon gratis bij jou wordt thuisbezorgd. Bevalt de Blokker keukenmachine toch niet? Dan kun je deze gratis retourneren, mits deze nog ongebruikt is, natuurlijk.

Bekijk hier de keukenmachines die je shopt in de webshop van Blokker. Check de website om de actuele voorraad van deze keukenmachines is één van de Blokker-filialen te bekijken.

Blokker Bourgini keukenmachine Trendy Kitchen Chef (4,5 liter)

We beginnen met één van de goedkoopste Blokker keukenmachines. De Bourgini Trendy Kitchen Chef is namelijk supervoordelig, maar presteert meer dan prima. Een vermogen van ruim 1.400 Watt is vaak meer dan voldoende voor cakebeslag, taartmix en zelfs deeg. Deze keukenmachine heeft 6 snelheden en een pulsefunctie.

Blokker Bourgini keukenmachine (4,5 liter)

Deze Blokker keukenmachine is van het merk Bourgini. Met een RVS-mengkom van 4,5 liter en een vermogen van maar liefst 1.400 Watt is dit een echte aanwinst voor in je keuken. 

De keukenmachine heeft 6 snelheden en een pulseknop. Uniek is de dubbele, roterende mixbeweging. Zo komen de gardes in alle hoeken van de kom en worden alle ingrediënten goed gemixt in de keukenmachine. 

Blokker Bourgini Classic Kitchen Chef keukenmachine (4,5 liter)

De Classic Kitchen Chef is één van de bekendste keukenmachines van het merk Bourgini en is ook verkrijgbaar bij Blokker. Deze keukenmachine heeft een motor met een vermogen van 1.250 Watt, 6 snelheden en een pulseknop. De mengkom is van roestvrijstaal en heeft een inhoud van 4,5 liter. Zowel de mixeropzetstukken als de mengkom zijn vaatwasserbestendig, wel zo handig.

Je shopt deze keukenmachine in de webshop van Blokker. Je hebt de keuze uit een rode variant of zwarte variant, net wat jij mooi vindt.

Blokker keukenmachine

Blokker Bourgini Kitchen Chef Pro (4,5 liter)

Deze keukenmachine heeft een zeer goede prijs-kwaliteitverhouding. Met een vermogen van 1.500 Watt is de keukenmachine erg krachtig. In de mengkom van 4,5 liter kun je meer dan voldoende beslag of deeg mixen voor jouw baksels.

Blokker Bourgini keukenmachine Chef Pro (5,5 liter)

De Bourgini Chef Pro keukenmachine is een echte professionele keukenmachine. Met een vermogen van maar liefst 1.800 Watt en een ruime mengkom van 5,5 liter kan deze keukenmachine vrijwel elke bereiding aan. Bij Blokker wordt deze keukenmachine standaard geleverd met 3 opzetstukken waarmee je o.a. beslag kunt mixen, slagroom kunt kloppen en deeg kunt kneden.

Je kunt ook een glazen mengkom van 5 liter bijbestellen bij deze keukenmachine, zodat je de ingrediënten in de kom goed kunt zien.

Andere (nuttige) keukenapparaten

We schrijven reviews over vele (super nuttige) keukenapparaten. Heb je wat aan dit artikel gehad, dan gaan we je hier ook blij mee maken: