Kenwood keukenmachine kopen?

Ben je van plan een keukenmachine van Kenwood te kopen? Op deze pagina vind je alle informatie over Kenwood en ontdek je het assortiment keukenmachines. 

Een Kenwood keukenmachine kopen

Of je nu een compacte, goedkope keukenmachine zoekt of een grote, luxe foodprocessor met alle mogelijke uitbreiden: Kenwood heeft het. Het merk bestaat al sinds 1947 en heeft een ruim assortiment aan huishoudelijke apparaten voor in de keuken. Dankzij het tijdloze en stijlvolle design is een keukenmachine of foodprocessor van Kenwood echt een aanvulling voor iedere keuken. Ook wel zo fijn: je hebt de keuze uit verschillende prijsklasses. Zo is er altijd wel een Kenwood keukenmachine binnen jouw budget!

Verschillende soorten Kenwood keukenmachines

Binnen het assortiment Kenwood keukenmachines en foodprocessors heb je de keuze uit diverse series:
  • Kenwood kMix: keukenmachine in stijlvolle kleuren. Deze keukenmachines zijn onderdeel van een hele productlijn met andere keukenapparaten. Zo kun je al jouw apparaten in dezelfde stijl kopen.
  • Kenwood Prospero: de meest compacte keukenmixer uit het assortiment. Ideaal voor kleinere keukens.
  • Kenwood Chef: De standaard keukenmachine van Kenwood.
  • Kenwood Major of Kenwood Chef XL: Professionele keukenmachines met een extra grote mengkom.
Alle keukenmachines worden standaard geleverd met een aantal accessoires en zijn eindeloos uit te breiden met één van de vele andere Kenwood accessoires voor keukenmachines.

Kenwood kMix keukenmachines

Kenwood Chef keukenmachine: in 2024 een goede koop?

De Kenwood Chef keukenmachines zijn een echte hulp in de keuken. Met hun krachtige motoren en uitvoeringen voor amateurs en bakprofessionals, maakt deze keukenmachine in 2024 erg populair bij fanatieke bakfans.

Populaire Kenwood Chef keukenmachines

Krachtige motor, ruime kom en diverse snelheden

De Kenwood keukenmachines beschikken over zoveel standen dat er altijd wel een passende snelheid is voor elke bereiding. De Kenwood keukenmachines beschikken over een krachtige motor, waardoor je zonder probleem de meest perfecte gerechten kunt bereiden.

Welke Kenwood keukenmachine je ook kiest, je bent verzekerd van een ruime mengkom. Extra ruimte nodig? Ga dan voor de Chef XL keukenmachines met een mengkom van maar liefs 6,7 liter. Hier past elk gewenst deeg of beslag in! Geen smoesjes meer om die reuzetaart of megapizza te maken… keukenmachine aanzetten en smullen maar!

Kenwood kMix of Kenwood Chef keukenmachine?

De Kenwood kMix en Kenwood Chef zijn beide populaire keukenmachines. Twijfel je tussen deze twee keukenmachines en weet je niet welke je moet kiezen? We vergelijken deze twee keukenmachines hieronder.

Kenwood kMix Kenwood Chef
Vermogen 1000 Watt 1000 Watt
Mengkom (inhoud) 5 liter 4,8 liter
Aandrijfpunten 2 3
Gewicht 10,9 kilo 10 kilo
Geschikt voor Kloppen, kneden van licht deeg, mixen Kloppen, kneden van zwaar deeg, mixen, blenden en gehakt draaien
Kenmerken Verkrijgbaar in veel verschillende kleuren Geavanceerde keukenmachine met veel functionaliteiten
Prijs Check prijs bij bol.com Check prijs bij bol.com
Zowel qua prijs, als vermogen en inhoud van de mengkom lijken deze keukenmachines erg op elkaar. De Kenwood kMix heeft een mengkom die 200 cl ruimer is dan die van de Chef. Het grootste verschil tussen de Kenwood kMix en Kenwood Chef keukenmachine is de functionaliteiten. De Kenwood kMix is alleen geschikt voor kloppen, kneden van licht deeg en mixen, terwijl de Kenwood Chef ook geschikt is voor blenden, het draaien van gehaakt en kneden van zeer zwaar deeg. Ook heeft de Kenwood Chef één extra aandrijfpunt. Ben je op zoek naar een Kenwood keukenmachine die al jouw andere keukenapparaten vervangt? Dan heb je bij veel webshops voor hetzelfde geld als de kMix met de Chef keukenmachine een veel uitgebreidere keukenmachine. Vind je het leuk om een keukenmachine aan te schaffen in een opvallende kleur en wil je ‘m vooral gebruiken om te mixen? Dan is de Kenwood kMix de geschikte keuze voor jou.

Andere (nuttige) keukenapparaten

We schrijven reviews over vele (super nuttige) keukenapparaten. Heb je wat aan dit artikel gehad, dan gaan we je hier ook blij mee maken: