Philips keukenmachines en foodprocessors

Denk je erover om een keukenmachine van Philips te kopen? Op deze pagina vind je alles wat je moet weten over Philips keukenmachines en ontdek je het uitgebreide assortiment foodprocessors en blenders van Philips. 

Philips keukenmachine kopen

Een keukenmachine van Philips beschikt over alle functionaliteiten die je van een standaard keukenmachine mag verwachten: kloppen, kneden en mixen, deze keukenmachines kunnen het allemaal. Met een keukenmachine van Philips bereid je in een handomdraai jouw favoriete gerechten; van taart tot cakes en van soepen tot sauzen met Philips foodprocessors. Heb je aan deze functionaliteiten nog niet genoeg? Geen probleem. De keukenmachines zijn optioneel uitbreidbaar met talloze extra opzetstukken, zoals een blender of citruspers.

Philips foodprocessors

Het aanbod van keukenapparaten van Philips bestaat voor het grootste gedeelte uit foodprocessors. In het assortiment van machines voor je keuken vind je een groot aanbod zeer betaalbare foodprocessors van het merk Philips. 

Deze foodprocessors hebben een kleinere kom dan de keukenmachines en zijn in het bijzonder geschikt om ingrediënten te hakken, te snijden of te raspen. Hiermee hak je binnen een mum van tijd noten of kruiden, rasp je wortelen en snijd je makkelijk en snel zelfgemaakte (groente)friet.

Populaire Philips foodprocessors

Blenders van Philips

Naast foodprocessors, staat Philips ook bekend om haar blenders. En dat niet alleen, de blenders van Philips behoren al jaren tot de beste blenders, zo ook in 2020. Een blender kan een prima (betaalbaar!) alternatief zijn voor een foodprocessor als je voldoende hebt aan een apparaat voor het pureren van ingrediënten voor bijvoorbeeld soepen, sauzen en smoothies. Een foodprocessor is in dat geval alleen een betere keuze als je ook op zoek bent naar een krachtig apparaat voor het werken van wat hardere of grovere ingrediënten zoals noten.

Dit zijn populaire Philips blenders:

Philips Staafmixers: kwaliteit voor een fijne prijs 

Dit zijn populaire Philips staafmixers:

Philips foodprocessor kopen?

Philips staat voor betaalbaarheid en kwaliteit en dat merk je. De foodprocessors van Philips zijn niet duurder dan €250,- en daarmee een hele betaalbare aanvulling voor jouw keuken. 

Vrijwel elke foodprocessor van Philips wordt geleverd met minimaal drie accessoires: een deeghaak, een snijschijf en een raspschijf. Ook zijn verschillende modellen voorzien van een citruspers waarmee je in no time sinaasappels tot een vers glas jus d’orange perst. Heerlijk! En met de verschillende schijven hak en snijd je gemakkelijk verschillende ingrediënten in verschillende groottes. 

Andere (nuttige) keukenapparaten

We schrijven reviews over vele (super nuttige) keukenapparaten. Heb je wat aan dit artikel gehad, dan gaan we je hier ook blij mee maken: