Smeg keukenmachines

Kun jij ook niet wachten tot zo’n mooie, retro keukenmachine van Smeg staat te schitteren in jouw keuken? Op deze pagina vind je alle ins and outs over de Smeg keukenmachines en ontdek je welke keukenmachine het beste bij jou past.

Smeg keukenmachine kopen

De keukenmachines van Smeg zijn niet alleen een lust voor het oog (hoe leuk zijn deze jaren ’50, retro kleuren?!), maar hebben een sterke motor (800 watt) waardoor je zonder problemen al je ingrediënten kneedt, mixt en klopt in de ruime mengkom. De Smeg keukenmachines onderscheiden zich dan ook van de concurrent met hun kwaliteit en hippe uiterlijk. Naast functionaliteit, ergonomie en vormgeving staat ook duurzaamheid hoog in het vaandel bij Smeg.

Populaire keukenmachines/keukenrobots van Smeg

Terug naar de jaren ’50

Met de keukenrobots/keukenmachines van Smeg waan je je direct in de jaren ’50. Met het elegante, retro-ontwerp en diverse, pastelkleuren is deze machine een geliefd exemplaar onder bak- en kookfans.
De grote mengkom is gemaakt van gepolijst inox en heeft een inhoud van maar liefst 4,8 liter.
De Smeg SMF01 keukenmachine beschikt over 10 snelheden, waardoor er altijd wel een snelheid is die past bij de bereiding waar jij voor gaat. 
Bovendien is veiligheid verzekerd, want het toestel is voorzien van een zogenaamd veiligheidsslot en beschikt over antislipvoetjes waardoor de machine stevig op je aanrecht staat.
Dankzij de planetaire beweging van de garde, draait deze om zijn as en ben je er zeker van dat alle hoekjes van de kom worden meegnomen.

Standaard worden de Smeg keukenmachines geleverd met een:

  • Inox klopper
  • Platte aluminium klopper
  • Aluminium deeghaak
  • Spatel
  • Kunststof deksel voor de mengkom

Optioneel zijn de Smeg keukenmachines uitbreidbaar met een pastaset, spaghettisnijder, pastavorm en raviolimaker. Hoe leuk is dat?!

Andere (nuttige) keukenapparaten

We schrijven reviews over vele (super nuttige) keukenapparaten. Heb je wat aan dit artikel gehad, dan gaan we je hier ook blij mee maken: