Keukenmachines met geïntegreerde weegschaal

Bakken wordt nóg leuker en makkelijker met een keukenmachine met geïntegreerde weegschaal. Je hebt dus geen losse weegschaal meer nodig om alle ingrediënten af te wegen, maar kunt alles direct afwegen in de mengkom van de keukenmachine. 

Keukenmachine met weegschaal

Een weegschaal ingebouwd in je keukenmachine

Als je regelmatig in de keuken staat om taarten en andere lekkere dingen te bakken, dan maakt een keukenmachine het een stuk makkelijker om beslag te mixen. Terwijl jij andere ingrediënten snijdt of alvast begint aan de toppings, doet de keukenmachine het werk voor jou. Een keukenmachine maakt het dus al een stuk makkelijker om te bakken, maar wist je dat je tegenwoordig ook keukenmachines met geïntegreerde weegschaal kunt kopen? 

In deze keukenmachines kun je het bloem, de boter, suiker en andere ingrediënten direct in de mengkom van de keukenmachine doen en kun je op de display zien wat deze wegen. Een losse keukenweegschaal is dus niet meer nodig, hoe handig is dat?!

De ingebouwde keukenmachines geven tot op de gram nauwkeurig aan hoe zwaar de ingrediënten zijn die op dat moment in de kom liggen. Zo kun je dus eenvoudig én nauwkeurig het recept volgen. Op deze pagina vind je een overzicht van keukenmachines met een ingebouwde weegschaal die je online kunt shoppen.

Bosch Optimum MUM9AX5S00 Keukenmachine

★★★★★
810,00
as of 2 March 2024 01:15

De Optimum MUM9AX5S00 van Bosch heeft niet alleen een geïntegreerde weegschaal, maar ook een ingebouwde timer. Stel de tijd in die nodig is om de ingrediënten te mixen en de keukenmachine stopt automatisch wanneer de timer afloopt. Met een vermogen van maar liefst 1.500 Watt is deze keukenmachine bovendien perfect geschikt voor het kneden van zwaar deeg.

Deze keukenmachine wordt geleverd met drie handige opzetstukken: een roergarde, in hoogte verstelbare metalen klopgarde en kwalitatieve kneedhaak voor het kneden van deeg. De speciale vorm van deze kneedhaak zorgt ervoor dat het deeg als het ware gesneden kan worden en vervolgens weer in elkaar gekneed kan worden. Daardoor is deze kneedhaak éxtra effectief.

Bosch MUM5XW20 CreationLine Premium Keukenmachine

★★★★★
339,00
as of 2 March 2024 01:15

Ook de MUM5XW20 is een keukenmachine van Bosch met ingebouwde weegschaal en timer, maar is wel een stuk goedkoper dan de Optimum. Met een mengkom van 3,9 liter behoort deze keukenmachine tot de compacte keukenmachines. Ideaal, want het apparaat neemt zo niet al te veel ruimte in op je aanrecht en is bovendien makkelijk op te bergen. De keukenmachine beschikt over 1.000 Watt vermogen en beschikt over unieke gardes die tegelijkertijd in drie richtingen bewegen. Zo worden de ingrediënten optimaal gemengd in de mengkom.

Kenwood Multipro Sense FPM810 - Foodprocessor

★★★★★
349,00
as of 2 March 2024 01:15

Nog een budgettopper in de categorie 'Keukenmachines met ingebouwde weegschaal'. De Kenwood Multipro Sense is een foodprocessor en kan dankzij het hoge vermogen van 1.000 Watt de meest uiteenlopende ingrediënten verwerken. De snelheden zijn variabel en dus helemaal zelf in te stellen. De antislipbodem zorgt ervoor dat deze keukenmachine altijd op zijn plek blijft staan en niet verschuift als je ingrediënten aan het verwerken bent. Deze foodprocessor beschikt over een blenderkan van glas die zowel koude als warme vloeistoffen kan mengen. Ook worden er twee mengkommen bij deze keukenmachine geleverd: één mengkom van 3,5 liter en één van 1,5 liter. Lekker multifunctioneel, dus!

Sencor STM 6350WH keukenmachine

as of 2 March 2024 01:15

De Sencor STM 6350WH keukenmachine is een extreem krachtige 1.000 Watt motor met 6 jaar garantie en een mengkom van 4,5 liter. De keukenmachine bevat een ingebouwde weegschaal en een bevestigingssysteem op dat voor een snelle montage en uitwisseling zorgt. De kom en de accessoires zijn verwijderbaar om het eenvoudig te kunnen wassen, zelfs voor in de vaatwasser.

Andere (nuttige) keukenapparaten

We schrijven reviews over vele (super nuttige) keukenapparaten. Heb je wat aan dit artikel gehad, dan gaan we je hier ook blij mee maken: